• Contact
 • -->

  Verlichting station- en spooromgeving

  Verkeerszicht kan bogen op uitgebreide ervaring in het ontwerpen en meten van verlichting op treinstations. In opdracht van ProRail en diens aannemers en adviseurs hebben wij met succes de verlichting van meer dan 150 treinstations berekend en ontworpen. Onze adviseurs hebben tevens lichtmetingen uitgevoerd op bijna alle treinstations in Nederland om te verifiëren of de verlichting voldoet aan strikte de richtlijnen (RLN00012). Door de hoge betrokkenheid van de adviseurs bij het opstellen van deze richtlijnen en meetprotocollen weet Verkeerszicht precies wat de wensen en eisen zijn van ProRail.

  Daarnaast hebben wij ProRail ondersteund bij de uitvoeringsbegeleiding van verlichtingsprojecten. In deze rol hebben wij ontwerpen, lichtberekeningen, werkplannen, V&G-plannen, lichtmetingen en opleverdossiers kritisch getoetst.

  Buiten de stationssfeer hebben wij onze expertise uitgebreid naar trein emplacementen, waarbij wij succesvol verlichtingsontwerpen hebben gerealiseerd, waaronder die voor de Waalhaven en Enschede. Kortom Verkeerszicht is een echte specialist op gebied van verlichting op en rondom het spoor.


  Contact

  Wilt u meer weten omtrent de diensten die Verkeerszicht B.V. voor u kan verrichten, neem dan contact met ons op.

  Verkeerszicht B.V.
  Stationsstraat 11 7607 GX Almelo
  06 55 75 75 83
  info@verkeerszicht.nl

  www.verkeerszicht.nl