• Contact
 • -->

  Portfolio


  Verkeersontwerp Noorderplein

  Verkeersontwerp Noorderplein

  Voor de gemeente Deventer heeft Verkeerszicht de verkeerskundige analyse en het ontwerp verzorgd voor de ongevalslocatie het Noorderplein. Naast veel enthousiast reacties van de gebruikers, ondernemers en Fietsersbond over de nieuwe rotonde heeft dit ook het onderstaande mooie artikel in de Stentor opgeleverd.   'Operatie Noorderplein' afgerond: zo ziet deze gevaarlijke rotonde in Deventer er nu uitVol enthousiasme kijkt Matthijs van Hofwegen naar al het verkeer dat over het Noorderplein in Deventer gaat. De..

  Lees meer

  Verlichting Rijnlandroute

  Verlichting Rijnlandroute

  Eén van de meest prestigieuze projecten waaraan Verkeerszicht heeft bijgedragen, is de Rijnlandroute, een omvangrijk infrastructuurproject in Zuid-Holland. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij deelgenomen aan het verkeerstechnisch ontwerpteam, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de engineering van de Openbare Verlichting. Lichtontwerpen: Verkeerszicht heeft op basis van de contracteisen en de huidige en toekomstige situatie lichtontwerpen opgesteld voor de A4, A44, N206, de N434 en..

  Lees meer

  Advisering fietsstructuur Colmschate

  Advisering fietsstructuur Colmschate

  Vaker de fiets pakken en niet de auto. Dat idee staat en valt met een infrastructuur die uitnodigend is voor fietsers. Ook in de wijk Roessink. Om voor alle verkeersgebruikers de inrichting van fiets- en voetpaden voor de toekomst geschikt te maken, ontwikkelde de Matthijs van Hofwegen voor gemeente Deventer een integraal plan. De wijk Roessink maakt deel uit van Colmschate-Zuid. Het is een zogenaamde ‘bloemkoolwijk’, waar sinds 1986 kleine roosjes woningen zijn aangebouwd. De fietser en voetganger sta..

  Lees meer

  Verlichting station- en spooromgeving

  Verlichting station- en spooromgeving

  Verkeerszicht kan bogen op uitgebreide ervaring in het ontwerpen en meten van verlichting op treinstations. In opdracht van ProRail en diens aannemers en adviseurs hebben wij met succes de verlichting van meer dan 150 treinstations berekend en ontworpen. Onze adviseurs hebben tevens lichtmetingen uitgevoerd op bijna alle treinstations in Nederland om te verifiëren of de verlichting voldoet aan strikte de richtlijnen (RLN00012). Door de hoge betrokkenheid van de adviseurs bij het opstellen van deze richtlijnen ..

  Lees meer

  Specialist in Lichtmetingen

  Specialist in Lichtmetingen

  Verkeerszicht beschikt over ruime ervaring in het uitvoeren van lichtmetingen, een expertise die zich uitstrekt over snelwegen, provinciale wegen, woonstraten, emplacementen, treinstations, en zowel korte als lange tunnels. Daarnaast voeren wij lichthindermetingen uit bij woningen en ecopassages. Onze meetapparatuur voldoet aan de hoogste klasse, zoals vastgesteld in NEN1891, en wordt jaarlijks gekalibreerd om de kwaliteit te waarborgen. Wij voeren verlichtingssterkte, luminantie, kleurweergave en kleurtemperatuur..

  Lees meer

  Contact

  Wilt u meer weten omtrent de diensten die Verkeerszicht B.V. voor u kan verrichten, neem dan contact met ons op.

  Verkeerszicht B.V.
  Stationsstraat 11 7607 GX Almelo
  06 55 75 75 83
  info@verkeerszicht.nl

  www.verkeerszicht.nl